Månedens Bog: Plantopedia

Månedens Bog - Plantopedia

Hver måned fremhæver vi en plantebog, så du kan blive lidt klogere på, hvad den indeholder. Vi gennemgår bogens hovedtema, og sørger for, at du er klædt på til at finde de rette plantebøger til dine behov. 

 

MÅNEDENS BOG: PLANTOPEDIA

Er det et opslagsværk, en guide eller er det en introduktion til livet som planteforælder? BINGO! Plantopedia er en fantastisk, omfattende plantebog som allerede har vagt stor interesse verden over. Denne bog vil uden tvivl falde i god jord hos enhver planteelsker!

Titel: Plantopedia:  The Definitive Guide to House Plants

Sprog: Engelsk

Plantopedia fra Greenify

Sider: 400 sider

Plantopedia er ikke bare smuk at kigge på, men også det perfekte redskab til enhver som interesserer sig for planter. I bogen præsenterer indendørs planteeksperterne, Lauren Camilleri og Sophia Kaplan, den endelige guide til at holde glade og sunde stueplanter i ethvert rum.

Bogen indeholder overskuelige beskrivelser af mere end 130 planter – både tropiske planter, sukkulenter, kaktus og mere usædvanlige arter. Planter til alle niveauer – fra den spirende nybegynder til plantenørden. På de enkelte planter findes der en simpel oversigt af den pågældende plantes niveau, karakteristika og behov, samt en mere detaljeret gennemgang af hvordan du kan sørge for at din plante kan have optimale vækstbetingelser.

Du får også adgang til detaljerede plejeinstruktioner – herunder tips til hvordan du giver dine yndlings planter de bedste vækstbetingelser, så din indendørs jungle altid står knivskarp.

 

Pris: 325 DKK

KØB DEN HER!


PLANTENØRDERI MED GREENIFY

Interessen for plantepleje er kun blevet større med årene. Det er ikke længere nok kun at kende plantens danske navn. Vi vil gerne have mere dybdegående viden om vores små grønne husvenner. De seneste år har givet os mere tid til at blive klogere på, lære mere om vores planter og virkelig dyrke plantenørderiet.

Planter har brug for vanding, beskæring, ompotning, gødning og meget mere. De fleste af os finder faktisk denne praksis afslappende fordi det kræver, at vi sænker farten og dyrker langsommeligheden. Omsorg for planter har en positiv effekt på vores mentale velvære. Planter er levende organismer der konstant vokser og udvikler sig. Det er utrolig givende at se sine planter skyde nye blade og blive bekræftet i, at de trives grundet den pleje man giver dem.

Vi vil lære mere om vores planter, vide hvordan de vokser ude i naturen samt hvor i verdenen de kommer fra. Når vi har denne forståelse kan vi også nemmere give planterne den nødvendige pleje. Ved at efterligne deres naturlige vækstbetingelser, opleves størst succes med sine stueplanter.

Se vores udvalg af plantepleje produkter lige her – dine planter vil takke dig!

Plantepleje fra Greenify