Fortrydelsesret

Fortrydelsesret og Returnering

4.1 Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varerne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage de bestilte varer uden samtidig at give os besked.

Fortrydelsesretten gælder varer som krukker og andet tilbehør jf. forbrugeraftaleloven. Planter og blomster er normalt i visse tilfælde undtaget fortrydelsesretten pga. deres korte holdbarhed. Se afsnittet nedenfor vedr. tilfredshedsgaranti. 

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg (tilplantninger i krukker, altankasser og lignende)

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, (dette gælder mange planter og blomster) se dog nedenfor om vores 24 timers fortrydelsesret på disse varer. 

Levering af ydelser i form af kurser, workshops mv.

4.2 Returnering:

Du dækker selv omkostninger til returnering af en vare, og du hæfter, hvis der opstår skade under transporten. Varer som er leveret personligt, skal også returneres personligt. 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

24 timers returret på visse planter. 

Planter kan være undtaget fra den 14 dages fortrydelsesret, da de forringes hurtigt. Vi ønsker dog, at du skal være tilfreds med dit køb. Derfor tilbyder vi, at hvis du allerede ved leveringen kan se, at planten mod forventning ikke passer ind hos dig, tager vi den retur og krediterer ordren. Denne ekstraordinære returret koster 95 kr. i gebyr at benytte. 

For at benytte de 24 timers returret, skal du senest 24 timer efter levering, give os besked pr. Mail (info@greenify.dk) med information om, at du ønsker at returnere. Ud over gebyret på 95 kr. skal du afholde omkostningerne til returneringen.

Varen returneres til: 

Greenify ApS

CVR: 35832831

Adresse: Roskildevej 244, 4300 Holbæk