Hvem er Greenify?

Greenify har eksisteret siden 2015, med et vedvarende ønske om at gøre det nemt for alle at indrette sig planter, hjemme som på arbejdspladsen.

Vi har gjort det til vores mission at gøre processen med at få naturen tættere på, så ubesværet som muligt. Med blot et par klik kan du udforske vores omfattende udvalg af stueplanter, udendørsplanter, altankasser, krukker og plantetilbehør, og få det leveret direkte til din dør - selv hvis du bor på 5. sal.

Hos Greenify tror vi på, at planter er for alle, og ikke forbeholdt dem med “grønne fingre”. Det skal være nemt at afkode, hvilke planter der passer ind i dit univers via gode produktbeskrivelser og et team af kompetente medarbejdere, der er klar til at guide dig på rette vej. 

- Michala, Stifter & CEO

Vores planter

Alle planter opbevares i vores eget drivhus, som ligger uden for København, hvor vores dygtige gartnere passer og plejer planterne efter alle kunstens regler. Forud for levering, håndplukker vi alle planter, således at kun de bedste planter finder vej hjem til dig.

Kvalitet og miljø er vigtigt for os! Vi samarbejder med de bedste gartnerier. Mere end 85% af vores planter, kommer fra MPS certificerede gartnerier, som er branchens miljøcertificering, der vurderer både produktionen, arbejdsmiljø og produktionsforhold. Har et gartneri opnået MPS-certificering, betyder det, at produktionen og produktet efterlever specifikke kriterier for sikker, bæredygtig og sporbar produktion af høj kvalitet.

Læs mere om ansvarlighed lige her.