Køb 3 – betal for 2

Hostaer

Hostaer er elskede for deres frodige løv og elegante udseende. Med et bredt spektrum af bladfarver og mønstre, bringer hostaer et sofistikeret præg til enhver have eller terrasse. De er ideelle til skyggefulde områder og fungerer både som krukkeplante & smukt bunddække.

Når du køber 3, betaler du kun for 2.

Se mere

Skab din udendørs
oase

Greenify tilbyder et bredt sortiment af udendørsplanter, herunder nåletære, stedsegrønne planter, haveplanter, krydderurter og meget mere. Skab din egen udendørs oase ved at vælge dine yndlingsplanter og matche dem med elegante krukker. Nemt og bekvemt - vi leverer din valgte kombination direkte til din dør. Greenify er din partner i at skabe den perfekte udendørs atmosfære på altanen, terrassen eller i haven!

Levering

Vi leverer alle planter direkte til dig med vores egen lastbil. Dette sikrer ikke kun de bedste forhold for planterne under transporten, men også at de ankommer i perfekt stand. Med denne tilgang garanterer vi, at hver levering opfylder vores høje kvalitetskrav.

Vi leverer planter i hele Storkøbenhavn, samt Århus området.

Vi sender tilbehør med pakkepost, så du, uanset hvor du bor, kan få fingrene i de mest essentielle plante-gadgets.

Se her om vi leverer til dit postnummer: Leveringsmuligheder

Fri fragt ved køb over 1.000 DKK
Levering i storkøbenhavn & Aarhus
Tilfredshedsgaranti
Fri fragt ved køb over 1.000 DKK
Levering i storkøbenhavn & Aarhus
Tilfredshedsgaranti

Udendørsplanter til terrassen og altanen

Udendørsplanter til små arealer kan forvandle selv den mest begrænsede plads til en frodig oase. Krukkeplanter som lavendel og rosmarin tilføjer farve og duft, mens små buske som buksbom og dværgazalea er perfekte til at definere området uden at overtage. Urter som mynte og basilikum trives i beholdere og giver friske ingredienser til madlavningen. Overvej også at integrere små træer som japansk løn eller dværgcitrus for at tilføje højde og skygge. Tænker du pladsbevidst og vælger kompakte og alsidige planter, kan du skabe en charmerende og funktionel udendørs oase, selv på små områder.

Udendørsplanter i krukker

Pleje af udendørsplanter i krukker kræver opmærksomhed for at sikre deres trivsel på begrænset plads. Brug en god pottemuld og gødning for at sikre optimal næringsstofbalance. Vand regelmæssigt. Placer krukkerne, så planterne får tilstrækkeligt lys, men undgå direkte middagssol, der kan være for intens. Fjern visne blade og blomster for at fremme ny vækst. Om vinteren, beskyt planter mod frost ved at flytte dem til en beskyttet placering eller dække dem med isoleringsmaterialer. Med korrekt pleje kan udendørsplanter i krukker skabe en smuk og vedvarende have på selv små terrasser eller altaner.