Sej og selvstændig medarbejder til Greenify Planteservice

Vil du være en del af en grøn virksomhed i rivende udvikling? Er du en ægte plantenørd, med et stort gå på mod og drive? Så er du måske den vi leder efter!

Vi har vokseværk i Greenify og er derfor på udkig efter den helt rigtige plante-elskende kollega til vores lille, men stærke team, til et job med stort ansvar, fleksibilitet og selvstændighed. Måske er det dig vi leder efter?

Dine ansvarsområder

Vi laver mange planteindretninger hos virksomheder rundt om i København og omegn – vi går meget op i at planterne altid står skarpt og skaber værdi hos vores kunder. 

Du vil indgå i vores planteserviceteam, hvor du står for vedligeholdelse og løbende udskiftning af planter, samt har den daglige kontakt med kunden. 

Planteservice vil være dit primære ansvarsområde, men da vi er en mindre virksomhed hvor opgaverne er mange, kan der opstå behov for at du bidrager andre steder, som levering af planter, samt div. løbende ad hoc opgaver. 

Dine kvalifikationer

Du er selvfølgelig vild med planter og har et godt kendskab til planter og plantepleje generelt! Du er måske uddannet gartner eller i gang med at uddanne dig til gartner. Måske er du autodidakt plantenørd og drømmer om et job med hænderne i jorden. Uanset, brænder du for at arbejde med planter og har en indgående forståelse for plantepleje. 

Du er pålidelig, smilende og imødekommende. Du udviser engagement og initiativ, og er god til at arbejde selvstændigt og tage fuldt ansvar for dine opgaver. Du er en god kollega med en positiv og løsningsorienteret indstilling. 

Du kan lide Greenifys koncept og vil være stolt af at være en del af vores team. Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende jobs, men ikke et krav. Vi forventer at du har kørekort B, da kørsel i Storkøbenhavn er en forudsætning for jobbet.

Om jobbet og ansøgningsfrist

Stillingen er timelønnet med mulighed for 25-35 timer ugentligt. Løn efter aftale. Vi afholder jobsamtaler løbende, så send din ansøgning samt CV og vellignende foto, hurtigst muligt til Janne@greenify.dk. Dog senest 5. juli 2024.

Om Greenify

Greenify er en dansk virksomhed der elsker planter. Vi tilbyder færdigplantede grønne løsninger leveret til døren – både til private og virksomheder. Vi har eksisteret siden 2015, og brænder for at give alle vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os - uanset om det er online, i vores fysiske butik eller som virksomhedskunde. 

Vi er stolte af at være med til at gøre Storkøbenhavn grønnere, ude som inde, med et stort udvalg af stueplanter, udendørsplanter, kryddderurter, altankasser, buketter og indretningsløsninger for store og små virksomheder.  Vi ønsker at gøre grønne løsninger tilgængeligt for alle – også selvom man bor i en storby med en travl hverdag. 

Ansøg nu
Fri fragt ved køb over 1.000 DKK
Levering i storkøbenhavn & Aarhus
Tilfredshedsgaranti
Fri fragt ved køb over 1.000 DKK
Levering i storkøbenhavn & Aarhus
Tilfredshedsgaranti