Månedens Bog: Plant Love

Hver måned fremhæver vi en plantebog, så du kan blive lidt klogere på, hvad den indeholder. Vi gennemgår bogens hovedtema, og sørger for, at du er klædt på til at finde de rette plantebøger til dine behov. 

 

MÅNEDENS BOG: PLANT LOVE

Gør dig klar til den chokerende sandhed om botanisk sex. Hvem skulle tro, at bi-orkideer narrer insekter til at have sex med dem, avocado blomster er hunkøn den ene dag og hankøn den næste, og nogle blomster forvandler sig til insektnatklubber, hvor insekter mødes og parrer sig? Planters seksuelle narrestreger er langt mere varierende end menneskers, og planter har præferencer og teknikker, som uden tvivl vil overraske dig.

Plant Love fra Greenify

Titel: Plant Love: The Scandalous Truth About the Sex Life of Plants

Sprog: Engelsk

Sider: 240 sider

Bedst sælgende videnskabsforfatter Mike Allaby afslører over 200 af naturens mest usædvanlige kreationer som vil chokere selv den største plantenørd!

I månedens bog Plant Love sætter hver kapiteltitel dagsordnen – råt for usødet. Du kan se frem til at læse mere om planternes Red Light District, de generte, narcissisterne, drukmåsene og mange, mange flere typer af karakteriserede planter. På trods af den mere laissez-faire og til tider frække omtale af planternes forunderlige verden, så indeholder Plant Love gedigne, solide og videnskabelige informationer, som Mike Allaby gennem årtier har beskæftiget sig med at undersøge nærmere.

Bogen er spækket med smukke, klassiske planteillustrationer, som gør bogen omend endnu mere læsværdig!

Pris: 175 DKK

KØB DEN HER!


PLANTENØRDERI MED GREENIFY

Interessen for plantepleje er kun blevet større med årene. Det er ikke længere nok kun at kende plantens danske navn. Vi vil gerne have mere dybdegående viden om vores små grønne husvenner. De seneste år har givet os mere tid til at blive klogere på, lære mere om vores planter og virkelig dyrke plantenørderiet.

Planter har brug for vanding, beskæring, ompotning, gødning og meget mere. De fleste af os finder faktisk denne praksis afslappende fordi det kræver, at vi sænker farten og dyrker langsommeligheden. Omsorg for planter har en positiv effekt på vores mentale velvære. Planter er levende organismer der konstant vokser og udvikler sig. Det er utrolig givende at se sine planter skyde nye blade og blive bekræftet i, at de trives grundet den pleje man giver dem.

Vi vil lære mere om vores planter, vide hvordan de vokser ude i naturen samt hvor i verdenen de kommer fra. Når vi har denne forståelse kan vi også nemmere give planterne den nødvendige pleje. Ved at efterligne deres naturlige vækstbetingelser, opleves størst succes med sine stueplanter.

Se vores udvalg af plantepleje produkter lige her – dine planter vil takke dig!

Plantepleje fra Greenify