De bedste plantebøger til din indendørsjungle

De bedste plantebøger til din indendørsjungle

Plantebøger

Interessen for planter har aldrig været større. De seneste par år har vi oplevet et decideret ‘botanisk boom’ og vi kan bare ikke få nok af grønne planter – både de store, de sjove, de hængende og de klatrende. Selvom det ikke behøver at være en videnskab, så er der mange som gerne vil dykke endnu dybere ind i planternes forunderlige verden. Vi guider dig derfor til de bedste plantebøger om indendørsplanter fra andre plantenørder. Så er der næring til både dig og dine planter. 


 

Plant Society fra Greenify

PLANT SOCIETY

Plant Society er din guide til at skabe en indendørs jungle. Planteekspert og stylist Jason Chongue forklarer, hvordan man vælger de perfekte planter, hvordan man holder dem sunde og glade og hvordan man bruger dem i den grønne del af indretningen. Plant Society, der dækker alt fra grundlæggende plantepleje, formeringsteknikker og stylingtips, er din ultimative håndbog til at omdanne dit hjem til en indendørs regnskov. En lille bonus er selvfølgelig den smukke indbinding, som er et hvert coffee table værdigt.

KØB DEN HER!

 

Green: Plants for small spaces fra Greenify

GREEN: Plants for small spaces

Vi kan ligeså godt sige det, som det er: VI ELSKER JASON CHONGUE. Så derfor kommer der lige endnu en anbefaling med ham som forfatter. Her guider han dig igen til frodigt indendørsmiljø – MEN også til frodige udendørs rum med grønne oaser. Denne bog er din guide til at vælge de rigtige planter til små rum og den nødvendige pleje for at holde dem glade og sunde. Få Jasons bedste råd og vejledning til hvordan du Greenify’er dit yndlingsrum i dit hjem.

FIND DEN HER!

 

 

AESTHETICA BOTANICA

Den ultimative inspiration til fantastiske indretninger med planter finder du i

Aesthetica botanica. Her inviteres du ind i 18 fantastiske planteelskeres hjem. Det er den ultimative inspirations guide for planteentusiaster der værdsætter æstetik og kunst. 

Aesthetica Botanica fra Greenify

Bogen er inddelt i 3 temaer ; “Frodigt”, “Flora” og “Miniature”, og blandt de interviewede er:

Hilton Carter (hvis bøger vi også forhandler) en indretningsarkitekt som har forvandlet en gammel bomuldsmølle til sit eget personlige drivhus.

Claire Basler – en legendarisk, fransk maler, som er en af de førende malere indenfor stilleben. Hendes hjem er hendes kanvas, og hendes vægge er malet med de flotteste motiver vi længe har set.

Jennifer Tao – en ægte sukkulent entusiast der driver sin egen webshop. Hendes forhave er fyldt med en regnbue af forskellige sukkulenter. 

Den her bog vil uden tvivl gøre dine andre bøger grønne af misundelse..

FIND DEN HER!

 

HOW TO RAISE A PLANT – and make it love you back

Kalder alle nye planteforældre!

Plantebog fra Greenify

At have stueplanter er let, underholdende og en givende måde at bringe dit hjem til live – eller det bliver det i hvert fald med dette pragteksemplar af en plantebog. Lær at vælge de helt rigtige planter, hvordan de skal placeres så de får de bedste vækstbetingelser, og frem for alt hvordan du passer på dem og holder dem i live.

Indendørs planteeksperter fra den førende konto @houseplantclub, Erin Harding og Morgan Doane. De bringer det trendy og tidløse emne til live sammen med smukke fotografier af glade planter i hjemmet. Bogen dækker bland andet:

  • Plantevalg og vedligeholdelse
  • Easy-to-follow plejeinstruktioner
  • Gør-det-selv planteprojekter
  • Tips til indretning med planter

BESTIL DEN HER!

 

 Wild Creations fra Greenify

WILD CREATIONS

Vi kan ikke samle vores favorit plantebøger uden også at fremhæve @HiltonCarter.

 

Hilton Carter er en af de bedste i branchen og i denne bog afslører han alle sine tricks. Denne bog er til dig som elsker grønne DIY projekter! Med 25 unikke DIY projekter og plantehacks viser han hvordan man kan lave, style, dekorere og pleje dit helt eget planteinspirerede interiør.

Hilton indvier dig i hvordan du kan skabe disse fantastiske kreationer, der helt ubesværet integrerer planter og hjem. Bogen er opdelt i 4 sektioner; wild ideas, wild hacks, wild rants og wild creations, og viser trin for trin hvordan du kan skabe mosvægge, luftplantekranse, terrarier og mange flere fantastiske projekter.

Hvis du efter denne introduktion er helt solgt på Hilton Carter, så er der godt nyt – Vi har nemlig også WILD Interiors, hvor du kan komme med ind i 12 afsindigt inspirerende hjem, som alle har kærligheden til planter til fælles.

GÅ TIL WILD CREATIONS

 


PLANTENØRDERI MED GREENIFY

Planter har brug for vanding, beskæring, ompotning, gødning og meget mere, men de fleste af os finder faktisk denne praksis afslappende fordi det kræver, at vi sænker farten og dyrker langsommeligheden. Omsorg for planter har en positiv effekt på vores mentale velvære. Planter er levende organismer der konstant vokser og udvikler sig. Det er utrolig givende at se sine planter skyde nye blade og blive bekræftet i, at de trives grundet den pleje man giver dem.

Vi vil lære mere om vores planter – vide hvordan de vokser ude i naturen samt hvor i verdenen de kommer fra. Når vi har denne forståelse kan vi også nemmere give vores planter den pleje de har brug for. Ved at efterligne deres naturlige vækstbetingelser, vil man opleve størst succes med sine stueplanter.

Se vores udvalg af plantepleje produkter lige her – dine planter vil takke dig!

Plantepleje fra Greenify