Hjemme hos Nanna

Vi fortsætter vores tema, hvor vi inviterer hjem til alle i Greenify teamet, så du forhåbentlig kan blive inspireret til den grønne indretning hjemme hos dig. Denne gang er vi hjemme hos Nanna, hvor der bliver tænkt i alternative placeringer til planterne for at skabe et personligt udtryk.

 

Jeg hedder Nanna og er butiksansvarlig hos Greenify. Jeg er den du primært møder i butikken, hvor jeg står for butikkens daglige drift, bestiller planter hjem og står klar til at vejlede jer skønne kunder med gode tips og tricks – naturligvis med god musik og et stort smil på læben!

Jeg startede hos Greenify i august 2018. Dengang skulle Greenify åbne den første butik. Det gik rigtig godt, så da et væsentligt større lokale blev ledigt 30 meter nede ad gaden samlede vi butikken og kontoret under samme tag i september 2019.

Havde du spurgt mig for fem år siden, om jeg en dag skulle arbejde med planter, ville du afgjort se mig ryste på hovedet. Men man bliver jo heldigvis klogere, og lige pludselig åbner nye døre sig.

Hjemme hos Nanna fra Greenify

LIDT OM MIG OG MIN INDRETNINGSSTIL

Jeg bor i en lejlighed på Frederiksberg, sammen med min kæreste Toke. Her har vi boet i lidt over to år. Jeg elsker at bo, hvor vi bor – vi har et pulserende og inspirerede byliv omkring os, men samtidig også en masse rolige, grønne områder tæt på. Jeg er vokset op på Bornholm med masser af natur, så det er vigtigt for mig at have følelsen af natur tæt på.

Vi har ikke en bestemt stil vi indretter efter, men har generelt fokus på farver og personlighed. At kunne tilføre planter i indretningen giver et levende touch, som jeg virkelig godt kan lide. Min “planteindretningsstil” er mere enkel. Jeg vil hellere have færre, lækre planter med lidt størrelse, end en masse små planter. Og så tænker jeg meget over alternative placeringer til mine planter, så de ikke alle står på gulvet. Dét synes jeg giver et mere personligt udtryk.

 

Hjemme hos Nanna fra Greenify

MIN YNDLINGSPLANTE FOR TIDEN

Jeg er rigtig glad for min Lykkekastanje. Både det lette udtryk som plantenLykkekastanje fra Greenify har, og navnet i sig selv gør mig glad. Min Lykkekastanje har jeg placeret i soveværelset. Jeg synes den passer godt til det lette udtryk som jeg ønsker at vores soveværelse skal have. Min store Monstera plante fik jeg af min elskede mormor i indflytningsgave, og det er den plante der betyder allermest for mig herhjemme.

EN PLANTE JEG ØNSKER MIG

Altankasse med krydderurter fra GreenifyVi er så heldige at have vores egen lille have, og da foråret og sommeren står for døren, skal der gøres klar til udendørs hygge. Jeg ønsker mig en masse altankasser med lækre krydderurter, som jeg vil placere på en metal reol. Det vil se råt og cool ud, og super lækkert at have ved hånden i grillsæsonen. 

Jeg er også ret forelsket i Kamelia, som får de flotteste blomster i foråret og samtidig har den fordel at den er stedsegrøn, så den er grøn året rundt. Det er helt klart et kæmpe win-win i mine øjne!

 

MIT BEDSTE PLANTETIPHjemme hos Nanna fra Greenify

Mit bedste plantetip må være det at hæve sine planter! Jeg elsker at hæve planter, enten på piedestaler, skamler, magasiner, whatever. Det giver planten et helt andet udtryk end hvis den står på gulvet.

Min Strelitzia Nicolai står på en piedestal hvilket gør at man lægger mere mærke til den, og får den til at syne større. Det samme gælder mit Gummitræ; det er placeret oven på en høj reol. Så tænk over, at din plante ikke nødvendigvis behøver at stå på gulvet. Du kan også bruge krukker til at hæve dine planter, hvilket er en fordel hvis du har gulvvarme, hvilket kan få dine planter til at tørre alt for hurtigt ud.