Frosne Krydderurter: frisk smag!
Du skal bruge:
En god håndfuld friske krydderurter
4 dl. olivenolie
Isterningebakke
Dyp hurtigt krydderurterne i kogende vand og læg dem herefter i en skål med isvand. Dette hjælper med at holde på krydderurternes smukke, grønne farve. Sørg for, at krydderurterne er tørre, før du blender dem med din lækre olivenolie. Hæld blandingen i din isterningbakke og frys de grønne smagsterninger, indtil du skal bruge dem.
Nu har du smagen af friske krydderurter, også selvom at dine krydderurter i altankassen er trætte og vinterklar. Brug dine krydderurteterninger til stegning, i marinader eller til andre lækkerier, hvor du ellers ville have brugt olie og krydderurter. Kun fantasien sætter grænser!
Fyld din altankasse selv eller vælg én af vores favoritkasser – så er du sikret en grøn altan fyldt med lækkerier!
Se alle opskrifter lige her!