Indretning med planter på terrassen

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da vi i går leverede den grønne indretning til Lines nye terrasse i hjertet af Østerbro.

Indretningen er blevet til i samarbejde med kunden og vores planteservicechef, der sammen har udvalgt et miks af stedsegrønne, blomstrende og spiselige planter, der allesammen er placeret efter lysforhold.

Planterne er tilplantet i vores frostsikre krukker med vandreservoir og hjælper til at sikre optimale vækstbetingelser.

Sådan valgte vi planterne

I mødet med Line lærte vi at krukkehaven skulle være både en grøn oase, bringe naturen tættere på og skabe rammerne om socialt samvær. Samtidig er terrassen placeret mellem to bygninger og har både en solrig og skyggefuld side.

Med ovenstående in mente fandt vi en række stedsegrønne planter for at give terrassen liv året rundt, blomstrende stauder for at give farve i sommerhalvåret, skyggetolerante planter til de mørkere hjørner og en masse spiselige planter i form af krydderurter og bær.

Planterne er også valgt til at stå sammen i grupper og lege med fylde, form og farve.

Planter

Her får du en liste over planter på terassen, som allesammen er tilgængelige på vores webshop, klar til at blive leveret til dig og dit uderum:

Skulle du have udfordringer med at finde en plante eller har du særlige ønsker til størrelser, farver eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Et stort tak til Line Dupont for at lade os indrette familiens terrasse. Du kan følge Line og hendes projekter på Instagram her!