Den bi- & insektvenlige have, terrasse & altan

Bier spiller en afgørende rolle i vores økosystem, hvilket gør deres beskyttelse vital. At gøre sit uderum bi-venligt kræver nogle enkle, men effektive tiltag. Her er en række praktiske trin, du kan følge for at skabe et ideelt miljø for bierne:

🌼 Plant Bi-Venlige Blomster

Vælg planter, der tiltrækker bier ved at tilbyde nektar og pollen. Sørg for at have planter, der blomstrer på forskellige tidspunkter af året.

Relaterede Produkter: Det bi- & insektvenlige uderum

💧 Sørg for Vand

Bier har brug for vand til at overleve. Du kan hjælpe ved at placere en lavvandet skål med vand i din have. Tilføj små sten eller kugler, så bierne kan lande sikkert og drikke uden at drukne.

Relaterede Produkter: Bee Cups

🌿 Diversificer Din Have

En varieret have med forskellige planter og blomster tiltrækker flere bier. Overvej at inkludere urtelandskaber med planter som er nyttig for både dig og bierne.

Relaterede Produkter: Den Bi-Venlige Altanpakke & Krydderurtesættet

🧪 Undgå Kemikalier

Kemiske produkter kan være skadelige eller dødelige for bier. Brug i stedet naturlige metoder til skadedyrsbekæmpelse og gødning.

Relaterede Produkter: Greenify Universalgødning & EcoStyle Insektfri

🛖 Skab Levesteder

Bier har brug for steder at bo og formere sig. Du kan hjælpe ved at lade en del af din have være vild med græsser og buskede planter eller lade døde grene ligge som levesteder for jordboende bier.

📖 Uddan og Del Viden

Del din viden om bier og bi-venlige haver med naboer og venner. Jo flere bi-venlige haver der er, desto bedre for bierne.