Bag om Bee Cups

Hvorfor Bee Cups?

En enkelt bi kan besøge op til 7000 blomster på en enkelt dag - Det er hårdt arbejde og ligesom mennesker har bier brug for vand på varme sommerdage. Bierne bruger vandet både til at nedkøle kroppen og til at køle deres bo om sommeren. Bee Cup sættes i din krukke eller altankasse og giver de flittige bestøvere et pitstop, hvor de kan få en tår vand og en velfortjent pause.

Hos Greenify har vi i 2024 haft et særligt fokus på at gøre det nemmere for vores kunder at vælge planter til gavn for biodiversiteten, hvorfor det var en naturlig udvikling at producere et produkt der bakker op om netop den dagsorden.

Bag om Bee Cups

Vores Bee Cups er designet og udviklet i samarbejde med den danske keramiker Elena Rigas fra Pilos cph.

"Pilos cph er et keramikmærke, der laver håndlavede stentøjsprodukter. Mit navn er Elena Rigas og jeg er kvinden bag Pilos cph. Pilos cph er bygget på historier. Der er en historie i hvert enkelt produkt, der kan genfortælles og give liv til leret.

Jeg voksede op med farverig græsk keramik og har altid været tiltrukket af Grækenlands dybt rodfæstede historie. Især formerne af antik keramik. Jeg er vokset op mellem Danmark og Grækenland, og det er de to stilarter, der inspirerer alt, hvad jeg skaber."

Formgivet for bierne

Vores Bee Cup har en organisk og ujævn form, som giver bestøverne et perfekt landingssted, hvor de sikkert kan sætte sig og få en tår vand, uden at få våde fødder eller drukne.

Hver Bee Cup er formet i hånden med fornemmelse for den organiske form der skal sikre biernes, og andre insekters, mulighed for at kunne sidde på kanten med adgang til vandet og samtidig efterligne de naturlige former fra de planter og blomster der omgiver den.

Bee Cups fra Greenify x Pilos cph skal på én og samme tid passe ind i dine bede, krukker og altankasser og være en æstetisk tilføjelse til dit uderum.

Du kan se mere om Bee cups og vores udvalg her:

Unikke Bee Cups i stentøjsler

Læs mere om Pilos cph her:

Piloscph.com