SOVINO BRANDS

Sovino Brands rykkede ind i nye lokaler i hjertet af København. Deres indretning var meget gennemført og stilren, og de havde et ønske om, at planterne skulle passe ind i det univers. Vi har taget udgangspunkt i færre, men større planter. Alle planter blev særlig håndplukket til enhver placering, for netop at skabe den helt rigtige grønne indretning til Sovino Brands. 

Greenifys planteservice team står for plejen af planterne hos Sovino Brands.

Kunne du tænke dig en grøn indretning på dit kontor. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mail: info@greenify.dk
Tlf:
88164212

Kontorbeplantning hos

Sovino Brands

Sovino Brands flyttede i nye lokaler i hjertet af København. Indretningen på kontoret var meget gennemført og stilren, og der var lagt meget arbejde i alle detaljer. 

Greenify fik lov til at stå for planteindretning og de grønne løsninger. I vores designoplæg lagde vi særligt vægt på, at den grønne del af indretningen skulle leve op til samme høje kvalitet, som resten af kontorindretningen. 

Vi har generelt valgt planter og krukker, der adskiller sig fra traditionelt kontorbeplantning. Vi tog udgangspunkt i færre, men større planter og træer, med masser af karakter og statement effekt. Planterne blev tilplantet i store, stilrene krukker fra Ferm Living, der harmonerede med farver, materialer og møbler i indretningen. 

Greenifys planteservice team står for den løbende vedligeholde af planterne, således at Sovino Brands trygt kan regne med at planterne bliver ved med at så flot og ikke skal bekymre sig om udskiftninger, gødning og anden vedligeholdelse, som levende planter kræver.