PLADS23

Plads23 er et kulturhus, hvor nye fællesskaber kan gro i krydsfeltet mellem mad, kunst og kultur. Huset udgør et mødested for kulturskabere og kulturelskere, en arbejdsplads for kulturens selvstændige og en legeplads for store og små. 

Vi arbejde tæt sammen med Marianne Kasten fra Rumgestalt, og vores fælles vision var at skabe et hus der indbød til ophold, hygge og ægte junglestemning, der netop tager afsæt i huset funktion og placeringshistorik, som har huset det gamle Grøntorv. 

Planteløsninen skulle være fleksibel, da huset har mange funktioner, hvorfor alle planter skulle være til at flytte runt efter behov. 

Planterne hos PLADS23 serviceres at Greenify planteserviceteam, så de kan fokusere på at skabe gode oplevelser for de besøgende uden at bekymre sig om alt det grønne.

Kunne du tænke dig en grøn indretning på dit kontor. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Mail: indretning@greenify.dk
Tlf:
88164212

Planteindretning hos

PLADS23

PLADS23 er en del af Grønttorvet, og bydelen har i mere end 50 år dannet rammen om et grønttorv, hvor frugt-, grønt- og blomsterhandlere stod på hver sin afmærkede plads i hallerne og solgte varer til Københavnerne. I dag er området blevet til Valbys nye boligområde Grønttorvet, som både har tydelige referencer til stedets historie og emmer af sjæl og liv. 
PLADS23 slog dørene op i november 2023, til et nyt kulturhus, hvor nye fællesskaber kan gro i krydsfeltet mellem mad, kunst og kultur. Huset udgør et mødested for kulturskabere og kulturelskere, en arbejdsplads for kulturens selvstændige og en legeplads for store og små.

Greenify har stået for planteindretning og de grønne løsninger. I vores designoplæg lagde vi særligt vægt på, at skabe et hus der indbød til ophold, hygge og ægte junglestemning, der netop tager afsæt i huset funktion og placeringshistorik, som har huset det gamle Grøntorv. Planteløsninen skulle være fleksibel, da huset har mange funktioner, hvorfor alle planter skulle være til at flytte runt efter behov.

Vi har valgt planter og krukker der harmonerer med indretningen. Planterne er tilplantet i store ventilationsrør, som matcher det industrielle udtryk der er i resten af indretningen. Vi har valgt et grønt og frodigt mix af forskellige planter og træer, der skaber ægte junglestemning i huset.

På projektet har vi arbejdet tæt sammen med Marianne Osten fra Rumgestalt.

Greenifys planteservice team står for den løbende vedligeholde af planterne, således at PLADS23 trygt kan regne med at planterne bliver ved med at så flot og ikke skal bekymre sig om udskiftninger, gødning og anden vedligeholdelse, som levende planter kræver.