LETZ SUSHI

LETZ SUSHI havde et ønske om at give deres restauranter et visuelt løft både ude og inde, for at skabe et indbydende miljø for deres gæster. Vi har lavet en planteindretning som tager afsæt i planter, som skaber miljø og atmosfære, uden at tage for meget kostbar plads inde i restauranten. Udendørs er der taget udgangspunkt i stedsegrønne planter, som skaber et grøn og indbydende miljø året rundt.  

Greenifys planteserviceteam servicerer alle Letz Sushis restauranter på Sjælland og i Jylland.

Kunne du tænke dig en grøn indretning på dit kontor. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Mail: indretning@greenify.dk
Tlf:
88164212

Beplantning hos Letz

Letz Sushi

Det tidligere butikskoncept var en smule forældet og ikke særlig konsekvent eller i overensstemmelse med de nye brandværdier. Derfor startede Letz Sushi en intern proces for at udvikle og genoverveje deres nye butikskoncept.

Letz Sushi havde et ønske om at give deres restauranter et visuelt løft både ude og inde, for at skabe et indbydende miljø for deres gæster. Greenify fik lov til at stå for planteindretning og de grønne løsninger. I vores designoplæg blev der lagt særligt vægt på, at planter skulle fungere som en integreret del af den nye indretning i Letz Sushis restauranter. Det var vigtigt at de grønne løsninger skabe blikfang, uden at tage for meget kostbar gulvplads inde i restauranterne.

Vi har generelt valgt planter og krukker, der adskiller sig fra traditionelt beplantning, for at skabe en unik planteindretning, som tilfører blikfang og karakter. Vi har valgt store, glaseret krukker i en lysegrå nuance, som matcher det visuelle udtryk i restauranterne og tilfører masser af karakter. 

Greenifys planteservice team står for den løbende vedligeholde af planterne, således at Letz Sushi trygt kan regne med at planterne bliver ved med at så flot og ikke skal bekymre sig om udskiftninger, gødning og anden vedligeholdelse, som levende planter kræver.