IKANO BOLIG

Ikano Bolig havde et ønske om at skabe et kontor der afspejler det Ikano Bolig står for – at skabe hjem hvor du kan leve med et bæredygtigt fokus.

Det nye kontors forskellige zoner gør det nemt at skifte tempo og ”scene” i løbet af arbejdsdagen – fra uhøjtideligt møde i en af de bløde veloursofaer til et effektivt kaffemøde i de håndsnedkererede gynger eller et besøg på ”ødegården” i det nostalgiske Smålandsmødelokale, med genbrugslopper fra Sverige, med reference til firmaets svenske rødder.

I samarbejde med Happy Playrooms skabte vi grønne oaser og detaljer til den overordnede indretningsplan med et upoleret boheme-look side om side med stilrene grønne planter og krukker.

Fotos: Happy Playroom & Greeniffy

Det var afgørende for os at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere føler sig godt tilpas

"Da vi skulle flytte til vores nye kontor, var nøgleordene innovation, kreativitet og en hjemlig atmosfære, da vores arbejde drejer sig om boliger og boligudvikling. Det var afgørende for os at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere føler sig godt tilpas, da et stærkt samarbejde og holdånd er nøglen til vores succes.

Vi ønskede at fylde vores kontor med levende planter for at skabe en hjemmefølelse og forbedre indeklimaet. Da vi kom i kontakt med Søren Juliussen fra Greenify, vidste vi med det samme, at vi havde fundet den perfekte partner til at realisere vores vision for kontoret. Greenify imponerede os med deres seriøse tilgang til bæredygtighed og deres evne til at komme med kreative løsninger og forslag. Deres efterfølgende planteservice og vores løbende dialog har fungeret meget godt, og vi kan på det varmeste anbefale Greenify til enhver virksomhed, der ønsker at få medarbejderne til at ville komme til kontoret, forbedre deres arbejdsmiljø og samtidig støtte bæredygtige initiativer."

Lotta Sjödin, Forretningsudviklingschef

Kunne du tænke dig en grøn indretning på dit kontor. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Mail: indretning@greenify.dk
Tlf:
88164212