EIFO

EIFO flyttede ind i et nyt hus i Nordhavns nye bydel. Et moderne kontormiljø med fokus på medarbejdertrivsel og godt indeklima.

Fokus var at skabe et attraktivt grønt arbejdsmiljø til glæde for medarbejderne. 

De store åbne lokaler skulle have et grønt modspil og skabe “rum i rummet”. De grønne løsninger skulle være funktionelle og passe til det moderne kontors behov. 

Vi har taget udgangspunkt i store, karakterfulde planter, for at skabe et frodigt og grønt arbejdsmiljø. I indgangspartiet er der lavet en grøn oase, som skal byde husets medarbejdere og gæster velkommen, og skabe en stemning af, at naturen er inviteret indenfor. 

Planterne serviceres af vores planteserviceteam, så EIFO kan trygt stole på at deres grønne arbejdsmiljø vil stå flot til enhver tid.

Kunne du tænke dig en grøn indretning på dit kontor. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mail: indretning@greenify.dk
Tlf:
88164212

Kontorbeplantning hos

EIFO

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) er resultatet af en fusion mellem Vækstfonden, EKF Danmarks Eksportkredit og Danmarks Grønne Investeringsfond, som nu vil have fælles hovedkvarter i Orienthuset i Nordhavn i København. Et moderne kontormiljø med fokus på medarbejdertrivsel og godt indeklima.

Greenify fik lov til at stå for planteindretning og de grønne løsninger. I vores designoplæg lagde vi særligt vægt på, at den grønne del af indretningen skulle leve op til samme høje kvalitet, som resten af kontorindretningen. 

Vi har valgt planter og krukker der harmonerer med indretningen og fungerer som en integreret del af kontormiljøet. Der sidder mange medarbejdere i huset og derfor var det vigtigt at lave grønne løsninger, der kunne skabe naturlig afskærmning og “rum i rummet”. De grønne løsninger skulle være funktionelle og passe til det moderne kontors behov.

I Orienthusets smukke indgangsparti med højt til loftet, har vi skabt et grønt statement piece, der skal byde husets medarbejdere og gæster velkommen, og skabe en stemning af, at naturen er inviteret indenfor. 

På projektet har vi arbejdet tæt sammen med de dygtige folk fra KHR Architecture, som var ansvarlig for space planning og indretning.

Greenifys planteservice team står for den løbende vedligeholde af planterne, således at EIFO trygt kan regne med at planterne bliver ved med at så flot og ikke skal bekymre sig om udskiftninger, gødning og anden vedligeholdelse, som levende planter kræver.