Lær mere om Greenify - Få planter leveret direkte til døren

Hvem er Greenify?

Den lette vej til et liv med planter - ude som inde, hjemme som på arbejdspladsen
Du vælger dine planter online, vi planter i smukke krukker og kasser og leverer til døren - det skal være nemt for dig at få naturen lidt tættere på!

 

Greenify er Danmarks første online konceptshop, som leverer færdigplantede løsninger til døren. Vi ønsker at gøre det let at indrette med planter for både private og virksomheder, i overensstemmelse med tidens trends. 

Greenify er startet med et stærkt ønske om at gøre det nemmere at indrette sig med planter, ude som inde. Smukke planter og friske krydderurter bør være tilgængelige for alle - det er en af de primære visioner bag Greenify, som blev stiftet i foråret 2015. 

 

I dag drives Greenify fra et kontor på Islands Brygge i København. Alle Greenify's planter står på et gartneri uden for København, hvor planterne passes og plejes af kyndige hænder.

Når man gennemfører en ordre via webshoppen, bliver planterne plantet til i de ønskede krukker og altankasser, hvorefter de transporteres ind til København, klar til levering eller afhentning. Alle planter er nøje udvalgt, med fokus på tidens trends og høje kvalitetskrav.  

 

 

Et grønnere liv

 

"Vi var stærke i troen på, at der måtte være andre som os, der
ønskede at leve grønnere, omgivet af planter ude som inde,
men på den lette måde. Vi havde et stærkt ønske om at
inkludere vores børn i hele processen fra “jord til bord” og ville
gerne læ re dem, at krydderurter ikke blot kommer fra en pose
købt i supermarkedet".

Hvem er vi

Vi er et team af planteelskende passionerede piger - mød os her!

MICHALA

Stifter og Direktør
Michala stiftede Greenify i foråret 2015, med et brændende ønske om at gøre det nemmere at indrette sig med planter i storbyen, ude som inde. Michala er Greenify's BOSS Lady og sikrer udover den daglige drift, at Greenify's koncept fortsat udvikler sig og bliver ved med at være Københavns sejeste online planteshop.

Sofie

SOFIE

PR- og SoMe ansvarlig
Sofie startede i praktik hos Greenify i august 2016 som del af hendes uddannelse som Designteknolog med speciale i branding og marketing management. Sidenhen er Sofie blevet fastansat, og varetager i dag en lang række af opgaver indenfor PR og Kommunikation, samt håndtering af den daglige drift.  

Freja

FREJA

Gartner elev
Freja startede hos Greenify i december 2016. Freja er vores in-house plantenørd med stor passion for sit fag. Freja har sin daglige gang både på vores kontor i København, men også på vores gartneri. Freja står for alt fra udvælgelse af planter, tilplantning, vejledning af kunder, samt planteservice hos virksomheder. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
ligesom 2.000 andre

Modtag grøn inspiration til dit hjem eller din virksomhed;
opskrifter med krydderurter; grøn indretning; trends og meget mere

TOP