#WorldBeeDay

International
Bi-dag den 20. maj

For at markere dagen og støtte biernes overlevelse, får du en Gratis Bee Cup med dit køb når du handler for min. 500 kr. på Greenify.dk hele weekenden og mandag d. 20. maj.

Læg en valgfri Bee-Cup i kurven og brug rabatkoden "Bidag2024", så er du med til at give bierne en lysere fremtid.

*Gælder så længe lager haves

Læs mere om Bee Cups

Grønne fingre uden sorte negle

Greenify

Drømmer du om grønne planter, smukke træer og stilfulde krukker? Greenify gør plantekøb enkelt og bringer den grønne glæde direkte til din dør.

Greenify tilbyder et bredt udvalg af planter, fra karakterfulde stueplanter til populære udendørsplanter. Vores sortiment inkluderer også stilfulde krukker, altankasser og plantetilbehør, der fuldender din planteoplevelse.

Alle vores planter er nøje udvalgt, og sortimentet spænder fra små potteplanter til imponerende store planter - vi har noget for enhver planteentusiast.

Greenify gør det let at skabe din egen grønne oase. Med vores brugervenlige hjemmeside kan du nemt finde dine favoritter og tilføje dem til din kurv med et enkelt klik.

Vi forstår vigtigheden af sikker levering, derfor tilbyder vi personlig levering direkte til din dør. Vores team sørger for, at dine planter ankommer i perfekt stand til dit hjem eller kontor.

Greenify er dedikeret til kvalitet og ansvarlighed. Vi samarbejder kun med pålidelige leverandører, så du kan være sikker på en god shoppingoplevelse.

Bestil dine foretrukne planter, krukker og tilbehør i dag, og lad os bringe naturens skønhed direkte til din dør. Velkommen til en verden af grøn glæde! 

4000 m2 med optimale vækstbetingelser

85% af Greenifys sortiment kommer fra MPS certificerede gartnerier. MPS er branchens miljøcertificering, der vurderer både produktionen, arbejdsmiljø og produktionsforhold.