Greenify hos Tattoodo

/ / Virksomheds Cases

 Hvem er Tattoodo?

Tattoodo er verdens første sociale markedsplads for tatoveringer og designs. Her kan brugere komme med ideer til tatoveringer, købe designs og se tatoveringer lavet af verdens dygtigste tatovører.


Virksomheden har kontor på Islands Brygge. Da de overtog deres nye lækre lokaler på Artillerivej, kontaktede de Greenify med ønsket om at få indrettet deres kontor med planter. I samråd med kunden kom vi frem til, at flotte og karakterfulde kaktusser ville matche de flotte lokaler og understrege den lækre rå stil som gennemsyrer Tattoodos kontormiljø. Jeg synes altid, at kaktusser er med til at komplimentere en minimalistisk indretning. De har bare en vibe, som er med til at give rummet lige dét ekstra!

 

Mange hilsner

Michala

IMG_0085

IMG_0095

IMG_0122

IMG_0145

IMG_0152

IMG_0153

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *